Market & Supermarket

Perakende Satış Otomasyon Sistemi Uzmanlık İster

Barkod Otomasyonu
İşletmelerin sağlıklı büyüyebilmesi ve kendi iç hesaplarını kontrol edebilmesi için barkod teknolojisinden en üst mertebede faydalanması gerekmektedir. Pos Sistem firması, Türkiye de barkod otomasyonu konusunda faaliyet gösteren ilk firmalardan olup, oluşturmuş olduğu memnun müşteri kitlesi ile sektördeki hakimiyetini gün geçtikçe arttırmaktadır.
Tamamen bir mühendislik firması olan Pos Sistem firması, bir süpermarketin barkod otomasyonu konusunda ihtiyaç duyacağı tüm cihazları temin ederek satış, kuruluş, eğitim, destek ve tamirini gerçekleştirmektedir.
Pos Sistem firması yapmış olduğu kuruluşlarda IBM/Toshiba POS Cihazlarını tercih etmektedir. Bu konuda IBM’in “Advenced Solution Partner” ve daha sonra “Business Partner” olan firma, tüm Türkiye de direkt kendisi ve kendi alt bayi teşkilatı ile faaliyet göstermektedir.
POS cihazları, kiosk terminalleri, barkod okuyucuları, barkod yazıcıları, bilgisayar ve network sistemleri, elektronik teraziler, kesintisiz güç kaynağı, veri toplama terminalleri, ön ve arka ofis yazılımları Pos Sistem tarafından kurulan ve desteği verilen ürünlerdir.

Market Yönetim Programı Kuruluşu
Pos Sistem firması POS yazılımlarında lider olan MİKRO Yazılımevi ‘nin Retail Çözüm Ortağıdır. Her müşteri ihtiyacına göre hazırlanmış farklı versiyonlardaki programları bulunan MIKRO programları, yıllardır Pos Sistem güvencesinde müşteriye sunulmakta ve desteği verilmektedir. Market sektörü için tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde üretilen bu yazılımlar ile küçük tek şubeli işletmelerden büyük ve çok şubeli işletmelere kadar geniş bir spektrumda ihtiyaca cevap verebilmektedir.
Firma üstlenmiş olduğu projelerde sadece Arka Ofis programlarını kurmakla kalmayıp, iş akışının belirlenmesi, işletme içi birimlerin oluşturulması, birimler arası görevlerin belirlenip iş paylaşımının ve kontrolünün sağlanması, en az iş güçü ile en fazla verimin alınması gibi yönetimsel konularda yapılanmanın oluşturulmasını da sağlamaktadır.

CRM Yönetimi
CRM, yani müşteri ilişkileri yönetimi, özellikle kurumsallaşmış şirketlerde müşteri ilişkilerini düzenleyen, nedenler ve sonuçlar arasındaki ilişkileri değerlendiren, verimli müşteri ilişkileri yaratmak için kullanılan uygulamaya verilen isimdir.
Müşteri sadakati temelleri üzerine kurulu olan ve sonuçta işletme ciro ve karlılığının arttırılması hedefi gerçekleştirilen CRM çözümü, uzman ve tecrübeli kadromuz ile başarı ile yapılabilmektedir. ,
CRM projelerini yürüttüğümüz tüm müşterilerimizin karlılık artışları ise memnuniyetlerine yansımakta bu konuya daha fazla bütçe ayırarak en yakın rakiplerinden bir kaç adım öne geçebilmektedirler.
CRM çözümlerimiz sağlıklı ön ve arka ofis cihazları ve tabi ki yazılımları ile yapılabilmekte iken maalesef cihaz ve yazılımlar arasında gerçekleştirilen entegrasyonların tüm detayları ile gerçekleştirilmemiş olması nedeniyle özel yazılımlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu konuda yıllardır müşterilerine özel yazılımlar gerçekleştiren firmamız uzun yıllar boyunca bu çözümlerini müşterileri ile paylaşmıştır.
Sizde Mağaza ve Marketinizde CRM uygulamaları yapmak, yapılan uygulamaların raporlanması, analiz edilmesi ve sonuç itibari ile sadık müşteri yaratarak karlılığınızı arttırmak istiyorsanız uzman kadromuz ile irtibat geçiniz. Konusunda eğitimli ve oldukça fazla tecrübeye sahip uzman personelimiz sizi yerinizde ziyaret ederek her türlü bilgiyi vermekten memnuniyet duyacaktır.

KIOSK Çözümleri
Kurumsal kimliğe sahip işletmelerin müşterilerine bilgi vermek ve onlardan bilgi almak amacıyla kullandıkları bu terminaller, müşteri tabanlı promosyon uygulamaları ve CRM yapılanmalarında kullanılan en etkili araçlardan birisidir.
Sahip olduğu teknoloji sayesinde çok yönlü veri alma ve verme kabiliyetine sahip olan bu cihazlar ile yapılmak istenilen uygulamalar, hayal gücü ile sınırlı olmaktadır. Üzerinde bulunan dokunmatik ekranının yanı sıra ilave ekipmanları ile (Örn: özel tasarımlı klavye, barkod okuyucu, termal yazıcı, v.b.) bilgi almak isteyen müşterilerden, satış işlemini gerçekleştiren personele kadar çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olmaktadır.
Uygun yapılandırılmanın oluşturulması sayesinde CRM projelerinde de kullanılabilen bu ürünler bir otomasyonundaki en önemli ürünlerin başında yer almaktadır.
Pos Sistem firması birçok farklı KIOSK çözümleri ile müşterilerine donanım sağlama ve yazılım hazırlama konusunda yardımcı olmakta ve özel çözümler sağlamaktadır.

Çok Şubeli Market Yönetimi
Birçok şubesi bulunan işletmelerin en temel ihtiyacı merkezi kontrol sağlayıp tüm mağazalarını bir çatı altında toplayıp yönetmektir. Bu işlemin yürütülmesi için Pos Sistem tarafından geliştirilmiş pek çok uygulama ve yöntem kurumsal müşterilerinde kullanılmaktadır.
Bahsi geçen uygulamalara ait detaylı açıklama “ürünlerimiz/Yazılım Ürünleri” bölümünde yer almaktadır. Geliştirilmiş program ve yöntemler sayesinde merkezi yönetim yapan işletme, merkezi satın alma, merkezi fiyatlandırma, şubelerde farklı fiyat uygulayabilme, her şubenin stok ve envanterini ayrı takip edebilme, insansız şube yönetimi, çok düşük maliyetli kuruluş ve yönetim masrafları gibi özelliklere sahip olmaktadır.

PosERP Stok Takip Yazılımı
Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler için tasarlanmış olan bu yazılımımız bir stok takip yazılımı için ekonomik çözümler arayan işletmeler için tasarlanmış, bir işletmenin ihtiyaç duyacağı her türlü konu düşünülerek geliştirilmiş bir stok takip yazılımıdır.

Teknolojik Danışmanlık ve Özel Proje Yönetimi
Pos Sistem firması teknolojik gelişmeleri müşterilerinin lehine kullanmak amacıyla danışmanlık hizmeti de vermektedir. Özellikle e-ticaret ve internet üzerine yapmış olduğu çalışmalar bu hizmetin en temel bileşenlerini oluşturmaktadır. Benzer teknolojileri kullanarak veri haberleşmesi ve uzak noktadaki satış noktasına Online bağlantı, veri transferi de bu çalışmaların içinde sayılabilir.
Firma aynı zamanda özel projeler için yazılım da geliştirmektedir. Bu yazılımlar tek PC ve çok kullanıcılı network ortamında çalışabildiği gibi internet üzerinden veya mobil cihazlar için olanları da mevcuttur.
Batch terminal ve Wireless Terminaller ile stok yönetimi, depo yönetimi, mal sevk ve sevk kabul uygulamaları özel projelere ait birkaç örnektir.